مرادی در مورد اعزام سهراب مرادی به سوئیس گفت: ما نگران ویزا هستیم. کمیته ملی المپیک و وزارت امور خارجه پیگیر هستند تا ویزای شینگن را بگیرد. البته او باید ابتدا به آلمان برود تا تحت نظر باشد اما اعزام او به آلمان دارد با تاخیر مواجه می شود.
تدبیر و امید رییس فدراسیون وزنه برداری گفت: کیانوش رستمی باید از این پس در چارچوب فدراسیون حرکت کند و دیگر با او مماشات نمیکنیم.
علی مرادی در مورد لغو اعزام تیم های وزنه برداری نوجوانان و جوانان ایران به قهرمانی آسیا ۲۰۱۹ بیان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و منابع محدودی داریم باید مسابقات گزینشی المپیک را هم درنظر بگیریم. ما اعزامهای متعددی را پیش رو داریم. ما مسابقات ترکیه، قطر، جام فجر و قهرمانی بزرگسالان آسیا ۲۰۲۰ را داریم. منابع محدود است و باید آن را مدیریت کنیم. بودجه فدراسیون چهار میلیارد است و این در حالی است که بانوان را هم راه اندازی کرده ایم و ۱۱ ماه در سال اردو داریم. همه این موارد هزینه دارد. اعزامی که تیم جوانان به مسابقات فیجی داشت، یک میلیاردتومان هزینه داشت و تعهدات آن بر دوش فدراسوین باقی مانده است.
مرادی در مورد اعزام سهراب مرادی به سوئیس گفت: ما نگران ویزا هستیم. کمیته ملی المپیک و وزارت امور خارجه پیگیر هستند تا اخذ ویزای شینگن را انجام دهند. البته او باید ابتدا به آلمان برود تا تحت نظر باشد اما اعزام او به آلمان دارد با تاخیر مواجه می شود.
مرادی در مورد وضعیت سعید علی حسینی و کیانوش رستمی برای حضور در المپیک گفت: سعید علی حسینی در رکورد گیری شرکت نکرد و طبق نظر کمیته فنی از مسابقات جهانی کنار گذاشته شد. او با تاخیر تقاضا داد به مسابقات سوئیس برود. میزبان و فدراسیون جهانی اعلام کردند نمی توانند او را بپذیرند. کیانوش رستمی هم در مسابقات جهانی اوت شد و امتیازی کسب نکرد و او را برای مسابقات سوئیس معرفی کردیم اما درخواست او هم نپذیرفته نشد اما کیانوش به پرو می رود. امیدوارم امتیازات از دست داده را جبران کند. کیانو ش قبل از المپیک ریو در چار چوب های فدراسیون حرکت می کرد و بعد از المپیک ریو نظم و دیسیپلین او کم رنگ شد و از آن ناحیه آسیب می بیند. اینکه خودش مربیگری خودش را کند و حتی حرف برادرش را گوش نکند این بی نظمی است و آسیب می بیند. امیدوارم نظم و انضباط بیشتری داشته باشد و بتوانیم بیشتر او را حمایت کنیم. نگاه ما نسبت به همه قهرمانان پدرانه است و باید عدالت برای همه رعایت شود.
او ادامه داد: در مسابقات قهرمانی جهان، رستمی در اوج آمادگی بود و تذکر دادیم که با وزنه کمتری کار را شروع کند. ما در حالی که می شد دوم جهان شدیم به رده ششم جهان رفتیم. ما باید از خود گذشتگی داشته باشیم. رستمی بنا به درخواست خودش برادرش را به عنوان مربی انتخاب کرد و ما هم قبول کردیم اما از این پس دیگر این اتفاق نمیافتد و رستمی باید در چارچوب حرکت کند. من تا الان خیلی مماشات کردم اما از این پس این اتفاق نمی افتد. او در مسابقات جهانی در حرکت دوضرب وزنه نزد و گفت آسیب دیده اما بعد از چند روز در لیگ برتر وزنه زد که نشان دهنده آمادگی او است. من سوال دارم چرا در لیگ کار را خوب شروع کرد اما در اهداف ملی کم لطفی میکند؟
رییس فدراسیون وزنه برداری در مورد اینکه کیانوش رستمی خواستار مربی خارجی بوده است، تاکید کرد: تمام هدف ما و وزنهبرداران شاد کردن دل مردم است. ما با محدودیتهایی مواجه هستیم که باید آن را مدیریت کنیم. باید از برادر کیانوش هم تشکر کنیم چون تلاش زیادی کرد تا او به این وزنه ها برسد. رستمی درخواست اردوهای خارج از کشور و مربی خارجی داشته اما کجای ایران شرایط برگزاری اردوها را ندارد؟ وظیفه ما این است که تعهدات ملی را هم در نظر بگیریم. چرا باید پولمان را در گلوی مربی خارجی و خارجیها بریزیم؟ مگر خودمان این توان را نداریم؟